РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

Заповядайте в новия градински център, където на 3000 м2 ще намерете голямо разнообразие от дървета, храсти и сезонни цветя - собствено производство, както и богат асортимент стайни растения.

Лимон формиран на цилиндър.

– лв.

Не е активно

Цитрус. Височина 90 см. Ароматни цветове и плодове.

свържете се с нас

Защо да купите растение от Декор Цвет?

Съобразени с климата тук

Растенията, които предлагаме са напълно съобразени с климатичните условия в България. Така те остават постоянни обитатели на двора, градината и дома Ви.

Доказан
произход

Растенията в градинския ни център са отгледани в България от здрав разсад и благодарение на това разполагат с отлична коренова система, листна маса и цвят.

Инструкции за грижи и отглеждане

Задено с нашите растения при покупка Вие получавате и подробни инструкции как да се грижите за тях - къде да ги засадите или поставите, как напоявате и подхранвате.

Съдействие при избора

Когато избирате растение, ние Ви улесняваме с информация при какви условия вирее най-добре, с какви други растения се съчетава и как ще се развие в бъдеще.

Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

УСЛУГИ

  • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
  • Изграждане на поливни системи
  • Поддръжка на градини и озеленяване
  • Продажба на солитерни и сезонни растения
  • Градински центрове