РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

Заповядайте в новия градински център, където на 3000 м2 ще намерете голямо разнообразие от дървета, храсти и сезонни цветя - собствено производство, както и богат асортимент стайни растения.

ГРАДИНСКИ ЦЕНТРОВЕ
ДЕКОР ЦВЕТ

Градински центрове ДЕКОР ЦВЕТ

Градинските центрове Декор Цвет са местата, където обучени професионалисти с дългогодишен опит ще Ви съдействат не само в избора на цветя, зеленина и продукти за градината, но и ще Ви предоставят цялата информация, от която се нуждатете - както за растенията, така и за бъдещата грижа за тях.

Растенията, които предлагаме са с отлично качество и доказан произход и са напълно съобразени с климата тук. При нас ще намерите богат избор цветя, храсти, дървета, тревни смески, растения за вътрешно озеленяване, торове и различни продукти за поддържане на растителността. Особено много се гордеем със красивите и колоритни сезонните цветя, които произвеждаме от собствен разсад.

При нас ще получите не само съдействие при избора - кое е най-подходящото растение за мястото и условията, при които ще го отглеждате, но ще Ви дадем и подробни инструкции как да се грижите за него, така че да се радвате дълго време на красотата му. и ще отговорим на всеки Ваш въпрос.

Солитерни растения

Отделно посадените растения със своите характерни силуети, окраска и цъфтеж имат не само декоративен ефект, но и придават специфична запомняща се естетика на всяка градина.

ОЩЕ

Сезонни растения

Сезонните ни растения от собствен разсад са не само подходящи за климата, но и позволяват дори малки пространства като балкони и тераси да се оформят като красива цветна градина.

ОЩЕ

Как да изберем най‑подходящото растение за вкъщи?

Научете повече

Защо да купите растение от Декор Цвет?

Съобразени с климата тук

Растенията, които предлагаме са напълно съобразени с климатичните условия в България. Така те остават постоянни обитатели на двора, градината и дома Ви.

Доказан
произход

Растенията в градинския ни център са отгледани в България от здрав разсад и благодарение на това разполагат с отлична коренова система, листна маса и цвят.

Инструкции за грижи и отглеждане

Задено с нашите растения при покупка Вие получавате и подробни инструкции как да се грижите за тях - къде да ги засадите или поставите, как напоявате и подхранвате.

Съдействие при избора

Когато избирате растение, ние Ви улесняваме с информация при какви условия вирее най-добре, с какви други растения се съчетава и как ще се развие в бъдеще.

Как да ни намерите

Градинските центрове Декор Цвет се намират в Пловдив, на Карловско шосе непосредствено преди и след с. Труд.

 • Новият градински център е на изхода на селото, в посока Карлово, след бензиностанция Риф 08.
 • Старият градински център е разположен от другата страна на с.Труд - след бензиностанция Лукойл, ако идвате от Пловдив или точно преди нея, ако идвате от с.Труд.
 • свържете се с нас

  Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

  УСЛУГИ

  • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
  • Изграждане на поливни системи
  • Поддръжка на градини и озеленяване
  • Продажба на солитерни и сезонни растения
  • Градински центрове