РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ОТ
ДЕКОР ЦВЕТ

Какво правим?

Ние от ДЕКОР ЦВЕТ правим така, че да бъдете близо до природата, независимо дали се намирате у дома, на двора или на работното си място.

Именно растенията и зеленината оформят цялостното лице на една сграда и придават завършен вид както на откритите площи, така и на помещенията вътре. В същото време озеленяването (т.нар. ландшафтна архитектура) е цялостен процес, който включва не само поставянето на най-подходящите растения на най-подходящите места предвид Вашите желания и особеностите на терена или обекта, но и създаването на дългосрочна визия за развитието на двора, градината или парка.

Затова нашият екип е специализиран в цялостните решения в областта на озеленяването, независимо дали става въпрос за екстериорни проекти като дворове, паркови площи и пространства около работни сгради или за интериорни проекти като жилищни и работни помещения, балкони, тераси и покривно озеленяване. Ние проектираме зелените площи, като се съобразяваме напълно със спецификите на обекта, климатичните условия и желания краен резултат, изграждаме автоматизирана поливна система, изпълняваме проекта и поддържаме целогодишно градината, така че да се наслаждавате на естетиката на кътчето природа в непосредствена близост до Вас.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

Идеалната градина в пет лесни стъпки

1

Оглед

Събиране на информация за пространството и за Вашите желания.

2

Проект и оферта

Разработване на проект и изготвяне на детайлна оферта с цени и срокове.

3

Поливна система

Изграждане на автоматизирана поливна система.

4

Изпълнение

Реализиране на одобрения проект за озеленяване.

5

Поддръжка

Поддържане на растенията с гаранция за резултата.

вижте как работим

Защо озеленяване от Декор Цвет?

Проектанти и изпълнители

Ние проектираме и след това изпълняваме проектите си и ги поддържаме. Затова знаем как да изберем най-подходящото решение и да го изградим по най-добрия начин.

Компетентност и техника

Зеленина в най-добрия й вид можете да имате само с правилна грижа за растенията и обработката им с подходящите инструменти и техника. А ние разполагаме и с двете.

Доказан опит и знания

За 19 години на пазара ние имаме опит не само с проектиране, изпълнение и поддържане на зелени площи, но и познаваме растенията и дългосрочното им развитие.

Гаранция за резултата

Когато изпълнямаве проектите си за озеленяване, ние избираме не само най-подходящите за условията и слимата растителни видове, но и даваме шестмесечна гаранция за тях.

Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

УСЛУГИ

  • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
  • Изграждане на поливни системи
  • Поддръжка на градини и озеленяване
  • Продажба на солитерни и сезонни растения
  • Градински центрове