РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

Заповядайте в новия градински център, където на 3000 м2 ще намерете голямо разнообразие от дървета, храсти и сезонни цветя - собствено производство, както и богат асортимент стайни растения.

ДЕКОР ЦВЕТ
КОИ СМЕ НИЕ

Какво правим ние от Декор Цвет

Основната цел на всички нас от Декор Цвет е да донесем природата близо до хората - в техните домове, работни пространства и градска среда - и така да подобрим качеството им на живот.

Затова се занимаваме с озеленяване във всичките му форми - от проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи през производство на цветя от собствен разсад до продажба на растения и продукти за градината. Специализирани сме в цялостните решения и тяхната реализация.

Благодарение на специализираното си образование в областта на ландшафтната архитектура и на дългогодишния си опит в проектирането, изграждането и поддържането на зелени пространства, днес целият ни екип смело може да заяви, че решенията ни са все по-интересни, а градините ни стават все по-красиви с годините. По този начин клиентите ни са все по-доволни, а ние се гордеем с всеки наш изпълнен проект. И всичко това постигаме без да правим компромиси с качеството.

Нашата история

Декор Цвет е основана от Соня Христева - ландшафтен архитект с пълна проектантска правоспособност, член на Съюза на ландшафтните архитекти и на Камарата на архитектите в България.

Тя създава Декор Цвет през 2000 г., като стартира с магазин за на цветя. Малко по-късно започва работа Градински център Декор Цвет, където се произвеждат сезонни цветя от собствен разсад и се продават растения с доказан произход.

През годините паралелно с градинския център основен акцент в дейността на Декор Цвет е озеленяването - проектиране, изпълнение на проекти, изграждане на поливни системи и поддържане на зелени площи.

Днес екипът на Декор Цвет се състои от много на брой специалисти в областта на ландшафтната архитектура, които ежедневно прилагат на практика академичните си познания и непрекъснато повишават компетентността си, за да могат клиентие да се радват както на традиционни, така и на модерни решения в областта на озеленяването.

Район на работа

Декор Цвет развива дейността си в Пловдив и региона, но в случай че локацията на Вашия обект е на друго място, свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за съвместна работа.

свържете се с нас

Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

УСЛУГИ

  • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
  • Изграждане на поливни системи
  • Поддръжка на градини и озеленяване
  • Продажба на солитерни и сезонни растения
  • Градински центрове