РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

ПРОЕКТИ
ЗА ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ОТ
ДЕКОР ЦВЕТ

Защо е нужен проект при озеленяване

Всяка градина е динамична структура - тя е жив организъм, който се развива във въремето и се нуждане от постоянни грижи, за да й се наслаждаваме в най-добрия й вид. Именно способността й да се променя с годините налага необходимостта от цялостна визия за трансформацията й в бъдеще още в самото начало при изгаждането й. Точно тази дългосрочна визия е проекта за озеленяване.

От една страна в него намираме оптималните връзки между самата зелена площ и съпътстващите елементи като пътеки, алеи, скални кътове, водни огледала, пейки, беседки, барбекюта, осветление и т.н. От друга страна в проекта се залагат видовете растения, отстоянията между тях и комбинирането им в групи предвид начина, по който ще растат и ще се променят занапред и вида и обема грижи, които изискват.

Проектът също така Ви позволява да “видите” градината или вътрешното озеленяване още преди изграждането им да е започнало. Само така можете да бъдете сигурни, че крайният резултат удовлетворява напълно желанията Ви за изгледа и атмосферата, както и че озеленяването е съобразено и се съчетава правилно с архитектурата на сградата, с функционалната й употреба и с всички останали елементи в околната среда.

Какво получавате, когато проектираме?

Когато създаваме проект за озеленяване, ние започваме с оглед на обекта и уточняване на Вашите желания по отношение на крайния резултат.

Следващата ни стъпка е изготвянето на идеен проект, който включва:

  • схема на разпределението на растенията - какъв растителен вид къде в градината ще се намира;
  • описание на растенията - какви растителни видове са включени в проекта;
  • количествена или количествено-стойностна сметка - колко от съответните растения ще бъдат необходими и - в случай, че ние ще изпълняваме проекта - каква е цената им.

При избора на растенията принципът, който е водещ за нас е пълно съобразяване с климатичните особености, с произхода на растенията и грижите, необходими за поддържането им в бъдеще.

След одобрение на идейния проект подготвяме 3D визуализация, така че наистина да “видите” как ще изглежда градината или двора Ви.

свържете се с нас

Защо да наема фирма за озелеянване?

Научете повече

Защо озеленяване от Декор Цвет?

Проектанти и изпълнители

Ние проектираме и след това изпълняваме проектите си и ги поддържаме. Затова знаем как да изберем най-подходящото решение и да го изградим по най-добрия начин.

Компетентност и техника

Зеленина в най-добрия й вид можете да имате само с правилна грижа за растенията и обработката им с подходящите инструменти и техника. А ние разполагаме и с двете.

Доказан опит и знания

За 19 години на пазара ние имаме опит не само с проектиране, изпълнение и поддържане на зелени площи, но и познаваме растенията и дългосрочното им развитие.

Гаранция за резултата

Когато изпълнямаве проектите си за озеленяване, ние избираме не само най-подходящите за условията и слимата растителни видове, но и даваме шестмесечна гаранция за тях.

Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

УСЛУГИ

  • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
  • Изграждане на поливни системи
  • Поддръжка на градини и озеленяване
  • Продажба на солитерни и сезонни растения
  • Градински центрове