РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

ПОДДРЪЖКА
НА ГРАДИНИ ОТ
ДЕКОР ЦВЕТ

Защо е нужна поддръжка за градината

Когато става въпрос за озеленяване, изграждането на градината е точно толкова важно, колкото и поддържането й след това. Причината е, че растенията са живи, а самата градина е непрекъснато развиващ се организъм и те няма как да стават все по-красиви с времето и да изглеждат добре във всеки сезон от годината, ако не получават необходимите грижи.

Също така различните растителни видове имат нужда от различен тип обгрижване, както и за да се развива правилно едно растение, дейностите по него се променят в зависимост от сезона. Понякога тези дейности са трудоемки, а друг път резултатът зависи от специфичните познания за отделните растителни видове и прецизността на манипулациите, от които се нуждаят, а в немалка част от случаите - от наличието на професионална техника и оборудване. Именно това е причината, поради която целогодишно красивите градини и зелени площи, обичайно са тези, които се поддържат от професионалисти със знания и опит в областта на озеленяването и ландшафтната архитектура.

Поддръжка на градината с гаранция

Когато поддържаме градини и зелени площи, независимо дали сме ги изграждали ние или вече са готови, обичайно и в зависимост от нуждите извършваме дейности като:

 • сезонни, оформящи и санитарни резитби;
 • косене, плевене и окопаване;
 • торене на почвата;
 • пръскане, аериране и валиране;
 • напояване;
 • пролетно и есенно зацветяване със сезонни цветя от собствен разсад;
 • зазимяване на растенията и цялата градина преди настъпване на зимата.

Обикновено работим, като се договаряме за фиксиран месечен абонамент за поддръжка, в рамките на който ние извършваме всички необходими дейности, за да бъде зеленината ви красива, а градината - уютна през всички сезони.

свържете се с нас

Защо да наема фирма за озелеянване?

Научете повече

Защо озеленяване от Декор Цвет?

Проектанти и изпълнители

Ние проектираме и след това изпълняваме проектите си и ги поддържаме. Затова знаем как да изберем най-подходящото решение и да го изградим по най-добрия начин.

Компетентност и техника

Зеленина в най-добрия й вид можете да имате само с правилна грижа за растенията и обработката им с подходящите инструменти и техника. А ние разполагаме и с двете.

Доказан опит и знания

За 19 години на пазара ние имаме опит не само с проектиране, изпълнение и поддържане на зелени площи, но и познаваме растенията и дългосрочното им развитие.

Гаранция за резултата

Когато изпълнямаве проектите си за озеленяване, ние избираме не само най-подходящите за условията и слимата растителни видове, но и даваме шестмесечна гаранция за тях.

Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

УСЛУГИ

 • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
 • Изграждане на поливни системи
 • Поддръжка на градини и озеленяване
 • Продажба на солитерни и сезонни растения
 • Градински центрове