РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

РАБОТАТА НИ
СТЪПКА ПО СТЪПКА

Защо работим по този начин

За нас озеленяването и ландшафтната архитектура не са просто работа, а са голямата ни любов и страст. Затова към всеки един проект ние от Декор Цвет подхождаме с внимание и вдъхновение и даваме най-доброто от знанията, уменията и дългогодишния си опит. Именно този фокус върху качеството ни позволява да се гордеем с всеки един наш изпълнен проект, а клиентите ни да се радват на красива природа в техния дом или офис дълги години.

За да е визможно всичко това вече повече от деветнадесет години, ние разглеждаме озеленяването - независимо дали става въпрос за градини и паркове, интериорно озеленяване или покривна растителност - като цялостен процес, който включва не само самото засаждане на растенията, но и предварителната подготовка, самия проект, поливната система и подддържането на зеленината в бъдеще, така че тя да се развива и да става все по-красива с времето.

свържете се с нас

Работата ни стъпка по стъпка

Оглед

1

Огледът ни включва запознаване с терена и среща с инвеститора. Когато се запознаваме с терена, ние виждаме текущото му състояние и правим снимки, за да бъде възможно проектирането в следващия етап. В рамките на срещата с инвеститора обсъждаме желанията по отношение на крайния резултат, дискутираме техническата възможност за изпълнение, разглеждаме различни идеи за завършения проект и съчетаването му с архитектурата на сградата или интериора. Често пъти в детайли говорим и за подводните камъни както при изграждането на градина, така и при следващото й поддържане. Обичайната обща продължителност на огледа и срещата е до два астрономически часа и се извършва на място.

Проект и оферта

2

Въз основа на информацията, събрана по време на огледа, ние подготвяме идеен проект за озеленяването. Той включва видовете растения, схема на разпределението им, количествено-стойностна сметка и ценова оферта.
Когато подбираме видовете растения за нас са важни не само естетиката, растежа и комбинирането им в групи, но и ясният им произход и адаптивността им към местните климатнични условия. Клиентите ни могат да огледат съответните растения в градинския ни център. След обсъждането и одобрението на идейния проект, изготвяме 3D визуализация, така че крайния резултат да бъде видян максимално реалистично.

Поливна система

3

Следвайки одобрения в предходния етап финален проект за озеленяването, ние изготвяме проект и ценово предложение за изграждане на автоматизирана поливна система.
Тя се проектира за конкретната градина в зависимост от местоположението и нуждите от грижи на съответните растения. Благодарение на нея всяко растение получава точното количество вода в подходящите моменти и се предотвратява изсъхването или изгниването на зеленината.
В случай, че предпочитате да не изграждате автоматизирана поливна система, ние няма да можем да се наемем с изпълнението на Вашия проект за озеленяване, както и с поддържането му в бъдеще.

Изпълнение

4

Преди да започнем същинската работа по озеленяването и след одобрение на автоматизираната поливна система, обикновено сключваме Договор за изпълнение.
Цените, които сте одобрили в предходните етапи са крайните цени за договорения обем работа и те включват всички необходими дейности, за да можете Вие в края на договорения срок да разполагате с желаното озеленяване. По време на етапа на изпълнение цялата необходима техника, както и закупуването и доставката до обекта на нужните материали, препарати, растения и посеви са наш ангажимент. Моментът, в който ви предаваме готовата градина е след първата коситба.

Поддръжка

5

След изграждане на градината и при желание от страна на клиента, последният и най-продължителен етап от съвместната ни работа е поддържането на градина. Тя включва всички необходими дейности за запазване на красивия, уютен и колоритен вид на зеленината като резитби, косене, торене, окопаване, плевене, пръскане, пролетно и есенно зацветяване със сезонни цветя от собствен разсад, както и зазимяване на растенията и цялата градина. Възможно е също така да поддържаме и градини и зеленина, които не са изградени от нас.
Обичайно за поддържането на зеленината се заплаща фиксирана месечна такса, а ние извършваме всички необходими дейности и манипулации за обгрижване и правилно развитие на растенията.

вижте цени и срокове

Защо озеленяване от Декор Цвет?

Проектанти и изпълнители

Ние проектираме и след това изпълняваме проектите си и ги поддържаме. Затова знаем как да изберем най-подходящото решение и да го изградим по най-добрия начин.

Компетентност и техника

Зеленина в най-добрия й вид можете да имате само с правилна грижа за растенията и обработката им с подходящите инструменти и техника. А ние разполагаме и с двете.

Доказан опит и знания

За 19 години на пазара ние имаме опит не само с проектиране, изпълнение и поддържане на зелени площи, но и познаваме растенията и дългосрочното им развитие.

Гаранция за резултата

Когато изпълнямаве проектите си за озеленяване, ние избираме не само най-подходящите за условията и слимата растителни видове, но и даваме шестмесечна гаранция за тях.

Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

УСЛУГИ

  • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
  • Изграждане на поливни системи
  • Поддръжка на градини и озеленяване
  • Продажба на солитерни и сезонни растения
  • Градински центрове