РАБОТНО ВРЕМЕ: понеделник - събота 9:00 - 18:00 ч.

ПОЛИВНИ СИСТЕМИ ОТ
ДЕКОР ЦВЕТ

Защо е нужна поливна система

Правилното напояване е критичния фактор не само за поддържането на живота на растенията, но и за развитието на всяка градина. Когато озеленяваме, неразделна част от нашата работа са автоматизираните поливни системи - ако ние проектираме и изпълняваме проекта, винаги включваме и такъв тип поливна система; ако само изпълняваме проекта, то се наемаме с тази задача, само ако има или е предвидено изграждането на автоматизирано напояване.

Причините да работим с автоматизирани поливни системи са няколко. Те са единствените, които осигуряват на всяко растение точното количество вода, разпределено оптимално във времето. При липсата им, най-честите нежелани резултати са недостатъчното напояване или преполиването, които от своя страна водят до изсъхване или изгниване на растенията. Също така напояването стартира и приключва в подходящите за растенията моменти, без ползвателите на градината да имат ангажименти да бъдат на място. И не на последно място - автоматизираните поливни системи спестяват от количеството вода, необходимо за напояване на двора или градината.

И понеже даваме гаранция за резултатите от работата ни, автоматизираните поливни системи са тези, които осигуряват най-качествения и устойчив във времето резултат.

Защо да наема фирма за озелеянване?

Научете повече

Защо озеленяване от Декор Цвет?

Проектанти и изпълнители

Ние проектираме и след това изпълняваме проектите си и ги поддържаме. Затова знаем как да изберем най-подходящото решение и да го изградим по най-добрия начин.

Компетентност и техника

Зеленина в най-добрия й вид можете да имате само с правилна грижа за растенията и обработката им с подходящите инструменти и техника. А ние разполагаме и с двете.

Доказан опит и знания

За 19 години на пазара ние имаме опит не само с проектиране, изпълнение и поддържане на зелени площи, но и познаваме растенията и дългосрочното им развитие.

Гаранция за резултата

Когато изпълнямаве проектите си за озеленяване, ние избираме не само най-подходящите за условията и слимата растителни видове, но и даваме шестмесечна гаранция за тях.

Ние предлагаме цялостни решения за дома, офиса и градината в областта на озеленяването - от проектирането през изграждането на поливна система и реазлизацията на проекта до поддръжката - така че през цялото време да се радвате на природата близо до вас.

УСЛУГИ

  • Проектиране и реализация на градини, екстериорно и интериорно озеленяване
  • Изграждане на поливни системи
  • Поддръжка на градини и озеленяване
  • Продажба на солитерни и сезонни растения
  • Градински центрове